Cart 0
 
 

FOrMULES

Hartelijk welkom op domein Coberger voor het degusteren en de aankoop van onze wijn, maar ook voor rondleidingen, wijnworkshops, meetings, teambuilding, feesten en recepties. Prijzen op aanvraag. Contacteer ons om samen de verschillende opties te bekijken.
 

Adres

Lobbense Molenweg,
3271 Scherpenheuvel-Zichem
info@wijndomeincoberger.be  | +32 (0)474 59 07 96

 
banner.jpg

bedrijven

 
 

beschrijving

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving om ongestoord te vergaderen of creatief te brainstormen? U heeft het gevonden!

Op de top van onze heuvel, met zicht op de bloeiende wijnranken kunnen groepen een hele dag in alle rust vergaderen. Wij kunnen zorgen voor ontbijt, een lunch met o.a. producten uit de streek, een wijndegustatie, ... Er zijn vele opties mogelijk. 

Zit u liever binnen, dan is er het gezellige zaaltje 'De Heerlyckheid' in het hartje van Scherpenheuvel, ooit nog een koetshuis en een hotel,  nu een populaire vergaderruimte. 

Tijdens of na de lunch kan u uw kennis over wijnen opkrikken door onze lezing over Belgische wijnen, en om uw hoofd helemaal leeg te maken, wandelen we na de vergadering naar onze vlakbij gelegen wijngaard. We dalen de heuvel af langs honderden bloeiende wijnranken en degusteren de beste Hagelandse wijnen in onze open wijnbar. Een Premier Cru dag.

 

opties

 • Vergaderruimtes binnen en buiten
 • Maaltijden voor duur van verblijf
 • Lezing over Belgische wijnen
 • Wandeling door de wijngaard
 • Open wijnbar
 
IMG_2914.jpg

verenigingen

 
 

beschrijving

Breng met uw vereniging een aangename namiddag door op ons domein.
We beginnen met een begeleide wandeling, daarna volgt er een degustatie van Hagelandse wijnen, en we eindigen in onze kelder, waar u het hele proces van wijn maken kan volgen en zelf een paar flessen kan bottelen.

Alle formules zijn mogelijk : ontbijten of brunchen in de wijngaard, aperitieven.

 

DAGACTIVITEIT

Wilt u een activiteit van een hele dag? Wijndomein Coberger en De Vlaspit slaan de handen in elkaar en bieden uw vereniging een originele dagactiviteit : een uniek groepsarrangement met een bezoek aan het maatwerkbedrijf, het eetcafé De Heerlyckheid en onze wijngaard.

U start de dag met koffie en gebak tijdens de presentatie en film over de werking van de Vlaspit. Daarna begeleidt de verantwoordelijke u door het kaarsen en kurkatelier van deze bijzondere werkplaats.

Tijdens de middag kan u genieten van een lekkere lunch in het gezellige eetcafé De Heerlyckheid, tegenover de Basiliek van Scherpenheuvel.

U eindigt de dag met een bezoek aan wijndomein Coberger gelegen op tien minuten stappen van hartje Scherpenheuvel. Hier krijgt u een rondleiding in de wijngaard, een degustatie van Hagelandse wijnen op ons terras en u kan zelf uw flessen bottelen in onze wijnkelder.

 

opties

 • Begeleide wandeling
 • Degustatie van Hagelandse wijnen
 • Rondleiding bottelproces
 • Brunch, lunch of aperitief
 • Uniek groepsarrangement i.s.m. De Vlaspit
 
banner2.jpg

families & groepen

 
 

BESCHRIJViNG

Ons domein leent zich perfect voor feestjes en familiebijeenkomsten. Niets zo origineel als een communiefeest, een verjaardagsfeest of een babyborrel in een wijngaard!

Vanaf 10 personen is alles bespreekbaar.
 

Verhuur

U kan het terras huren met of zonder bijhorende catering, er zijn formules mogelijk met foodtrucks, ijskarren, wijn of bierdegustaties, enz...

 

OPTIES

 • Vanaf 10 personen
 • Met of zonder catering